frisyrer med bangs bilder > Masker Hair > hair extensions 
 
frisyrer med bangs bilder > Masker Hair > hair extensions
hair extensions


Håret er på ditt eget hår lengde må være minst 50-10 inches, avhengig av valg av metode hår.

Hår fotoNaraschivanie hår lar deg spille med hårfarge og skape unike frisyrer, uten å skade egne hår, og med endre strukturen på håret, for eksempel en jente med rette hår oppbygging kan legge til en bevegelig bølget hår, Perm, smell, trendy fletter.

Ofte, stress, medikamenter, føre til en mislykket hårklipp ødelagt hår. Grow håret langt, omtrent en halv centimeter i måned, og for de som ikke ønsker å vente, håret beste løsningen.

Håret er på ditt eget hår lengde må være minst 50-10 inches, avhengig av valg av metode kapasitet. Innen økten er 3-4 timer, den vanlige lengden på "nytt hår" 30-70 cm kvalitativt tilbrakte Hair lager nytt hår nesten umulig å skille fra din egen personlige, kan de melirovat, maleri, curl, gjør fancy frisyrer. Og omsorg er det samme som for deres hår. Iført håret naroschenye anbefaler ikke mer enn 3 måneder, deretter dem bedre av og gi håret en pause, eller gjøre den nye bygningen hår. Og nå for teknologi kapasitet:

Hår Italiensk teknologi
Hår Italiensk teknologi i dag regnes som de mest perfekte og trygg teknologi. Når du bygger håret ved hjelp av ferdige hårstrå avsatt på dem keratin kapsel. Keratin er en del av menneskehår, så helt ufarlig. I tillegg har den høy lim kapasitet og pålitelighet styrker håret. Teknologi kapasitet eksternt enkel - et spesielt apparat for dette keratin og oppvarming med hårstrå er festet med spesiell tang dannelsen av flat caps. Kapsler er nedkjøling, ta form av små platene. Den flate formen for kapsler er veldig enkelt å bruke - med din naroschenye håret blir lett å gre, keratin, det samme med sine Transparency tar fargen på håret og er helt usynlig. For håret skal være 100 -125 tråder. Fargen og lengde som kan stables strengene er valgt i henhold til din smak. Hår av slike kapsler fullstendig vychesyvayut, slik begrepet sokkene inntil 6 måneder, Etter som låser er lett å fjerne.

Hår på britisk Technology
Denne metoden er også en varm metode for hår forlengelse, mens håret ditt bør ikke være kortere enn 6 cm veiviseren tar for å bygge tråder av naturlige hår (hver inneholder 35-50 hår) og med keratin resin - ildfast materiale sammensetningen ligner hår - festes dem til "native" nesten helt på rot. I dette tilfellet mesteren selv danner en kapsel som er i form og størrelse Tilbakekalling risinku. Metoden av håret er helt ufarlig for deres eget hår, som temperaturen på resin brukes er ikke farlig for håret ditt. Motta et gjennomsnitt på 100 til 150 av disse tråder, ligger hovedsakelig i det timelige og occipitalis deler av hodet. Steder Bond og hans hår extensions helt usynlig for utenforstående på grunn av det faktum at de dekket håret, som, blandet med stablet å danne en enhetlig størrelse. Lengde deg kunne velge selv - 30-70 cm Term sokker lengre hår 3-4 måneder, hvoretter kapselen er helt smertefri gjennomvåt spesiell væske og hår fjernet.

Cool Hår på spansk teknologi
Håret kald måte å spanske teknologien "Rueber" dukket opp nylig. Akkurat som i den engelske metoden, master festes til et lite hårstrå hårstrå, men med hjelp av spesielle limet utviklet av det spanske selskapet (slik teknologi kalles spansk). Kapslene er oppnådd svært liten og flat, noe som forenkler prosessen med å gre. Clay har litt hvitaktig fargetone når den brukes til strand, og derfor mest Denne typen hår er foretrukket blondiner og brunette. Samme 100-150 tråder uansett farge og lengde. Term sokker ca 4 måneder, prosess med fjerning og korrigering er den samme som på engelsk teknologi.

Pelsen på metallklipsene
Cool Håret er laget ved hjelp spesielle klipp, som passerer gjennom egne og utvidbart tråder og lås i den spesielle pinsetter, nesten helt på roten av håret. Disse klippene er så små (på størrelse med perler) at de kan bygger på en svært kort hår, smeller kan forlenges, noe som ikke er ferdig med den varme metoder for hår forlengelse, der kapselen ville synlig. Et annet pluss at klippene har et par forskjellige farger, og med kapasitet matchet fargen på håret, blir det helt umerkelig. Metoden er bra fordi det ikke er lim, kan trygt bruke hårfarge, gå til bassenget, engasjerer sport - platter er forsvarlig festet. Med håret denne Metoden er hentet 150-200 låser. Fargen og lengden som kan stables Håret er valgt til din smak. Term sokker ca 4 måneder, deretter er en korreksjon.

Når