frisyrer med bangs bilder > fasjonable hårklipp 2010 foto > kort hårklipp bilder 
 
frisyrer med bangs bilder > fasjonable hårklipp 2010 foto > kort hårklipp bilder
kort hårklipp bilder

Som meningsmålingene viser, fortsetter sexiest håret fortsatt å være et kvadrat. Dette gjør det mulig å anta at korte hårklipp er ikke lenge av moten.
Men spørsmålet oppstår. Da kom inn vogue korte hårklipp?
Hvis du ser på gamle egyptiske malerier, får du svaret på dette spørsmålet. Ja, hadde selv Kleopatra et kvadrat. Men dette betyr ikke at kort hår var alltid på moten, det var tider da tett beskåret hår anses som et tegn på "illojalitet". Dette gjaldt ikke bare i Russland, men i moderne Japan, hans triumferende tilbake, korte hårklipp kreves Gabrielle Chanel. Som i begynnelsen av XX-tallet. forandret hennes frisyre. Som setter av mote, er det i stor grad rette fremveksten av moten korte hårklipp. Og i 1908 den berømte couturier Poirot ledet catwalk fashion modeller med korte hårklipp. Og 1981 i Paris, engelsk frisør Vidal Sessun prodemontritroval ny short cut "firkantet", som rammet inn ansiktet i form av et rektangel. Siden da en kort hårklipp, men med noen få avbrudd, holdes i utslipp av moten.
Det er trygt å si at ytterligere korte hårklipp ikke mister sin relevans. Det klare konturer, glans og ingen moter så bør ligne den klassiske korte hårklipp.
Først forestille silhuett og formen på din fremtidige hårklipp. Hvilke saker er utvalget og type enhet. After all, for noen korte hårklipp er kontraindisert, selv i den andre de kan se flott ut. Kort hårklipp fit vinner, rundt ansikt, rett hår skal dekke nakken og nå hjørnene av kjeven. Også korte hårklipp kan anbefale til de som har en firkantet ansikt. Mer om utvalget hårklipp lese våre artikler.
Katalogsøking korte hårklipp vil du sikkert finne en som passer .. Alle hårklipp er illustrert med fotografier. Hvis du vil vite mer om din favoritt kuttet, klikk på bildet.