frisyrer med bangs bilder > flekker og akne arr etter > masker effekten av solbrenthet 
 
frisyrer med bangs bilder > flekker og akne arr etter > masker effekten av solbrenthet
masker effekten av solbrenthet


Den vakre, jevn farge i ansiktet måte å dekorere noen kvinne. I tillegg til samme garvede ser ikke bare vakker, men også moteriktig. Imidlertid Hver av oss har muligheten til å gå på stranden, solarium skrive om slik at det blir skummelt, men kosmetisk effekt soling er ikke for alle. Men der ute - ved hjelp av enkle populære oppskrifter på grunnlag av lett tilgjengelige produkter som kan være "tan" og hjemme, uten skade for helsen din. Hva kan adoptere?

• Det første du bør følge med - stell og huden sterk sort te, kakao eller økologisk kaffe (selvfølgelig, væske) vil tillate deg å kjøpe enkel jevn farge, og dessuten gjøre huden mer frisk og smidig. Utmerket tonic - am gni huden med isbiter, laget av te eller kaffe.

• Fra bakken kaffe og kakao pulver du kan gjøre spesielle masker personer som ikke bare gi en person en garvet utseende, men også rens av huden fra øvre lag av epidermis keratinized. Bare legg kaffe eller kakao, litt vann (det må være ganske tykk) og hold i ansiktet i ca ti minutter. Hvis huden blir utsatt for tørrhet, Løs opp kaffe pulver med vegetabilsk olje.

• Som et solarium kan brukes og en gulrot. Søke på person finrevet gulrot masse eller gni huden frisk presset gulrotjuice med en liten mengde olivenolje. La på huden for femten minutter, skyll ansiktet med vann. Riktignok gjør gulrot masken ikke passer eier av en svært lys hud, fordi hun ikke ga den mørke, og en gulaktig fargetone.

• For fet hud anbefales å gni juice røtter av rabarbra. Fra fersk presset juice av røtter og gned ansiktet med den to ganger dag. For huden utsatt for tørrhet, bedre passform masken fra juice Rabarbra og røtter av passende krem. På 1 st. skje med juice tatt 1 ts av krem, nøye blandet og brukt til ansiktet. Skyll av masken er valgfritt, kan du bare slette det forblir en serviett.

• Det er en annen oppskrift på en maske fra saften av røttene av rabarbra for tørr hud. Ved 2 ss. spiseskjeer med juice blir tatt en eggeplomme eller spiseskje med rømme, blandet og brukes på ansiktet på kvartalet time. Oxygen bør vaskes av.

Men det er ikke alt! " Rabarbra root hjelper også når noen problemer med hud pigmentering. Meget effektiv avkok av tørkede røtter dette anlegget: 1, Art. skjeen gresset må helle et glass vann og Kok på lav varme ca 20 minutter. Klar filtrert avkok av rene flekker, skyll ansiktet med rent vann.

• Gjør huden brun utseende er mulig ved hjelp av infusjoner av kamille og suksesjon. I en liter kokt vann er tatt 8 av artikkel. Skjeen en av urter eller deres blanding. Kapasitet med infusjon tett og insistere for to timer. Anstrengt infusjon brukes til daglig morgen å tørke huden.

• En ytterligere ytterligere tiltak forbedrer over folks betyr, eksperter anbefaler blant annet kosthold mer rød og oransje grønnsaker og frukt, for eksempel gresskar, gulrøtter, tomater, aprikoser og andre.